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고기구이에서 발생하는 미세먼지 배출계수 개발에 관한 연구
A Study on the Development of Particle Matter Emission Factors for Commercial Meat Cooking 원문보기


이호진 (수원대학교 공학정보대학원 환경공학과 국내석사)

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Recently, the meat cooking is increasing by changing life-style. Many studies for the PM emission shows that meat cooking is the one of particulate sources. So it is need to develop the emission factors for meat cooking by fuels for beef and pork. In this study, PM emission factors for meat cooking ...

주제어

#Meat Cooking PM10 PM2.5 Emission Factor PM Emission 

학위논문 정보

저자 이호진
학위수여기관 수원대학교 공학정보대학원
학위구분 국내석사
학과 환경공학과
지도교수 장영기
발행연도 2011
총페이지 vi, 59 p.
키워드 Meat Cooking PM10 PM2.5 Emission Factor PM Emission
언어 kor
원문 URL http://www.riss.kr/link?id=T12379777&outLink=K
정보원 한국교육학술정보원
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