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NTIS 바로가기A red ginseng residue extract had 32.36 mg/g of total ginsenosides contents and 19.68 mg/g of ginsenoside Rg3 contents. As this result, a red ginseng residue extract had higher total ginsenosides contents than a red ginseng extract. Especially, the contents of ginsenoside Rg3 among the contents of t...
저자 | 문유진 |
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학위수여기관 | 高麗大學校 生命環境科學大學院 |
학위구분 | 국내석사 |
학과 | 食品工學科 食品加工學 및 生物工學專攻 |
지도교수 | 朴賢眞 |
발행연도 | 2015 |
총페이지 | ix, 85장 |
키워드 | 홍삼박 농축액 |
언어 | kor |
원문 URL | http://www.riss.kr/link?id=T13693318&outLink=K |
정보원 | 한국교육학술정보원 |
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