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밀기울의 압출성형과 효소처리에 의한 이화학적 및 항산화 특성과 제빵·제면에 미치는 영향
Effects of extrusion and enzyme treatments of wheat bran on the physicochemical and antioxidative properties and its applications for bread and noodle making 원문보기


최용석 (전남대학교 식품영양학과 탄수화물 소재 국내박사)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The characteristics of the extruded wheat bran by enzyme treatment were determined by analysis of physicochemical characteristics, rheology, and sensory evaluation. The moisture contents of extruded wheat bran and enzyme treated extruded wheat bran was decreased, water solublity index (WSI) values o...

주제어

#wheat wheat bran enzyme treatment extrusion bread noodle 

학위논문 정보

저자 최용석
학위수여기관 전남대학교
학위구분 국내박사
학과 식품영양학과 탄수화물 소재
지도교수 신말식
발행연도 2016
총페이지 119
키워드 wheat wheat bran enzyme treatment extrusion bread noodle
언어 eng
원문 URL http://www.riss.kr/link?id=T14052701&outLink=K
정보원 한국교육학술정보원
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