최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.22 no.1, 1979년, pp.28 - 32
이종욱 (전남대학교 농대) , 신두호 (농촌진흥청, 농공이용연구소) , 윤인화 (농촌진흥청, 농공이용연구소) , 한판주 (농촌진흥청, 농공이용연구소)
Experiments were carried out for finding out a reasonable background of inferior processing quality of Korean citrus fruits of unshiu varieties. The results obtained were as follows. 1. It is considered that the essence of fruit tastes were sweetness and acidity. Their contents were
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.