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한국 신문에 게재된 식생활 전반에 관한 기사 내용의 영양 과학적 분석 -1960년 1월부터 1996년 6월까지- 제3보: 식품위생 현황과 정책에 관한 조사 연구
The Content Analysis of Food and Nutrition Articles in Korean Newspapers -From January 1960 to June 1966- III. On Food Safety and Food Policy 원문보기

韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.12 no.1, 1997년, pp.1 - 9  

남혜원 (수원여자전문대학 식품영양과) ,  명춘옥 (오산전문대학 식품조리과) ,  이기완 (경원대학교 생활과학대학 식품영양학과) ,  박태선 (연세대학교 생활과학대학 식품영양학과)

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The contents of articles on food safety and policy in the Donga and Chosun Ilbo from January 1960 to June 1996 were analyzed for the evaluation of subjects and trends in mass media. Among the total of 490 articles, those on cereals were most frequently appeared (20.0%), followed by the articles on s...

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