최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.29 no.5, 1997년, pp.901 - 906
신동화 (전북대학교 식품공학과) , 김동한 (목포대학교 식품영양학과) , 최웅 (전북대학교 식품공학과) , 임미선 (목포대학교 식품영양학과) , 안은영 (전북대학교 식품공학과)
In order to reproduce and improve quality of traditional kochujang, various raw materials were added to prepare kochujang by replacing part of the glutinous rice. Chemical composition, microbial characteristics and enzyme activities were investigated during fermentation. Crude protein and salt conte...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.