최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.30 no.2, 1998년, pp.407 - 412
육홍선 (충남대학교 식품영양학과) , 김미리 (충남대학교 식품영양학과) , 김정옥 (세종대학교 가정학과) , 임성일 (한국식품개발연구원) , 변명우 (한국원자력연구소 방사선식품공학연구팀)
The proteins extracted from beef, pork and chicken meats were irradiated with up to 100 kGy at room temperature. The extracted proteins were evaluated on their in vitro digestibility by incubating successively with pepsin and pancreatin conjugate. Amino acid compositions and SDS-PAGE pattern were al...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.