최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.30 no.5, 1998년, pp.1051 - 1057
노봉수 (서울여자대학교 식품 미생물공학과) , 고재원 (한국알파사이언스) , 김상용 (동양제과 기술연구소) , 김수정 (국립농산물검사소)
The discrimination of the agricultural origin, especially locally produced or imported from the products such as Ganoderma lucidum, sesame and arrowroot were investigated by using the electronic nose. Volatile components from these products were discriminated by twelve of conducting polymer sensors ...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.