최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국조리과학회지 = Korean Journal of Food and Cookery Science, v.14 no.1, 1998년, pp.16 - 20
손종연 (안성산업대학교 식품공학과) , 손흥수 (안산공업전문대학 식품공업과) , 조원대 (농협전문대학 식품제조과)
The antioxidant and synergistic effect of methanol extracts of onion skin were investigated by measuring peroxide value. The inhibitory effects of the extracts against metal catalyzed oxidation were also studied. The antioxidant activity of methanol extract (0.02%) of onion skin was stronger than th...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.