최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Journal of food science and nutrition, v.6 no.4, 2001년, pp.230 - 234
Lee, Gyu-Hee (Department of Food Science and Technology, Chungnam National University) , Shim, Chang-Ju (Department of Food Science and Technology, Chungnam National University) , Chang, Yeong-Il (Department of Food Science and Technology, Chungnam National University) , Park, Seong-Hyun (Department of Food Science and Technology, Chungnam National University) , Oh, Hong-Rock (Division of Animal Science and Resoures, Chungnam National University) , Oh, Man-Jin (Department of Food Science and Technology, Chungnam National University)
The extract of Ulmus davidiana var. japonica cortex has known as natural anti-inflammatory substance in East Asia. For the identification of antimicrobial substance, it was extracted by using methanol and fractionated by using different organic solvents. The fraction of butanol was represented the h...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.