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배합사료에 색소원료 첨가가 참전복 치패의 성장 및 패각 색깔에 미치는 영향
Effect of Dietary Pigment Sources on the Growth and Shell Color of Abalone (Haliotis discus hannai) 원문보기

한국수산학회지 = Journal of the Korean Fisheries Society, v.36 no.6, 2003년, pp.601 - 605  

임태준 (강릉대학교 해양생명공학부) ,  이상민 (강릉대학교 해양생명공학부)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This study investigated the effect of dietary pigment sources on growth and shell color of juvenile abalone(Haliotis discus hannai). Three replicate groups of the abalone (average weight 173 mg) were fed diets containing various pigment sources such as Porphyra powder, Spirulina, yeast astaxanthin, ...

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문제 정의

  • 본 연구는 양식 참전복 패각 색을 배합사료에 첨가되는 색소 원으로 조절할 수 있는지를 조사하였다
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