최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Food science and biotechnology, v.14 no.3 = no.63, 2005년, pp.416 - 419
Lee, Se-Hi (Department of Food Science, Sejong University) , Choi, Jong-Hoon (Department of Food Science, Sejong University) , Kim, Youn-Soon (Department of Home Economy Education, Chosun University) , Kyung, Kyu-Hang (Department of Food Science, Sejong University)
Unknown bacterium isolated from garlic was characterized using phenotypic methods, phylogenetic analysis, DNA-DNA hybridization, and cultural methods. The strain was identified as typical leuconostoc; Gram-positive, non-sporeforming, heterofermentative, catalase-negative and spherical. Although its ...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.