최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품저장유통학회지 = Korean journal of food preservation, v.12 no.1, 2005년, pp.86 - 89
정용진 (계명대학교 식품가공학과) , 서지형 (영남이공대학 식음료조리계열) , 박난영 ((주)계명푸덱스)
To develop the rapid processing of northern sand lance sauce by thermoase, the rapid fermentation conditions and quality of fermented sauce were investigated gated The recommendable condition of rapid fermentation were determined as follows: thermoase concentration, fermentation time and fermentatio...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
Kim, W.J., Kim, S.M. and Lee, S.K.(2002) Quality characteristics of the accelerate-fermented northern sand lance, Ammodytes personatus sauce. J Kor. Fish Soc., 35, 709-714
Lee, D.S., Suh, E.S. and Lee, K.H.(1996) Processing and packaging of anchovy sauce. J Kor. Soc. Food Sci. Nutr., 25, 1087-1093
Kim, Y.M., Koo, J.G., Lee, Y.C. and Kim, D.S.(1990) Study on the use of sardine meal koji and autolysates from sardine meat in rapid processing of sardine sauce. Bull Kor. Fish Soc., 23, 167-177
Kim, S.M.(1999) Manufacture of fish hydrolyzate by enzyme. Kor. J Food Sci. Technol., 30, 727-733
김영명(1998) 속성발효기술 실용화 단계. 식품저널, 9월 호 p.38-46
Nippon shou kankuzo.(1985) Shou Shiken hou. Sanhosa, p.19-20
日本醬油?究所.(1985) しょうゆ實驗法, 東京, p.9
AOAC(1990) Official methods of analysis, 15th ed. Association of Official Analytical Chemists. Arlington p.931-932
KFIA(2002) Food industry standard index. Munyoungsa, Seoul, p.442
Cha, Y.J., Kim, E.J. and Joo, D.S.(1994) Studies on the processing of accelerated low salt-fermented anchovy paste by adding koji. J. Kor. Soc. Food Nutr., 23, 348-352
Zapsalis, C. and Beck, R.A.(1985) Food chemistry and nutritional biochemistry. Wilson and Wiley Publisher, New York, p.156-172
Oh, K.S.(1996) Studies on the processing of sterilized salt-fermented anchovy sauces. Kor. J. Food Sci. Technol., 28, 1038-1044
Cho, Y.J., Im, Y.S., Lee, K.W., Kim, G.B. and Choi, Y.J.(1999) Changes of components in salt-fermented northern sand lance, Ammodytes personatus sauce during fermentation. J. Kor. Fish Soc., 32, 693-698
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.