최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국유가공기술과학회지 = Korean journal of dairy science and technology, v.27 no.1, 2009년, pp.53 - 57
조영훈 (남양유업주식회사 중앙연구소) , 박석남 (남양유업주식회사 중앙연구소) , 정승환 (남양유업주식회사 중앙연구소)
Lactic acid bacteria (LAB) Play an important role in the human diet and are used in the production of edible fermented products such as kimchi and yoghurt. LAB are regarded as safe food additives used to enhance the nutritive value of foods. Plant-origin lactic acid bacteria (PLAB) cultured in veget...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.