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NTIS 바로가기農村醫學·地域保健 = Journal of agricultural medicine & community health, v.34 no.2, 2009년, pp.168 - 174
박지혁 (동국대학교 의과대학 예방의학교실) , 임현술 (동국대학교 의과대학 예방의학교실) , 김상규 (동국대학교 의과대학 예방의학교실) , 박병찬 (동국대학교 의과대학 예방의학교실) , 이관 (동국대학교 의과대학 예방의학교실) , 김희수 (동국대학교 의과대학 미생물학교실)
Objective: This study was conducted to investigate the hygienic state and awareness of drink vending machines in a city. Methods: Twelve of the most frequently used vending machines in various areas were selected in October 2008. As soon as fresh samples of milk coffee and adlay tea were collected i...
Kim HY, Lee KY, Ko SH. A study on the actual status in use and customer's perception of the food and beverage from vending machines. KOREAN J. DIETARY CULTURE 1998;13(4):307-316(Korean)
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김말남, 허희선, 서정희. 자동판매기 기호식품에서의 미생물 분포. 가정문화연구 1992;9:87-91
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이재준, 김태현, 이종필, 임관헌, 송원경, 김제중, 정석진, 배현웅, 이영현. 서울시 노원구 일원의 자동판매기에서 판매되는 커피와 율무차의 온도와 pH 및 미생물 총균수. 서울산업대학교논문집 1998;47(1):331-337
Kim HY, Lee KY, Kim JY. The quality control of adlay tea and wheat noodles served from the vending machines based on the periods of storage. KOREAN J. SOC. FOOD SCI. 1999;15(2):171-177(Korean)
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