$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Frozen confections made with stabilized cocoa-flavored syrups 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-001/00
  • A23G-003/00
출원번호 US-0415093 (1973-11-12)
발명자 / 주소
  • Arden Sidney (Forest Hills NY)
출원인 / 주소
  • Consolidated Foods Corporation (Englewood NJ 02)
인용정보 피인용 횟수 : 11  인용 특허 : 0

초록

Cocoa flavored syrups having a high cocoa content and excellent stability and flow properties at room temperature may be produced by using an amylolytic enzyme and a sufficient proportion of Dutch process cocoa to provide a syrup pH of 5.5 to 7.5. The syrup is made by alternate addition of cocoa and

대표청구항

A quiescently frozen chocolate-flavored confection produced by the steps comprising providing a non-acid confection mix including sweetener, vegetable gum and water; adding to said mix at ambient temperature under agitation a stabilized cocoa-flavored syrup solution having a high cocoa content, said

이 특허를 인용한 특허 (11)

  1. Eggen Ingmar B. (New Milford CT), Cocoa product and process of preparation.
  2. Carpenter John R. (Dover DE) Steensen Wayne L. (Newark DE) Wyss Clement R. (Lewes ; all of the DE), Cooked pudding composition containing highly-dutched cocoa and process.
  3. Murray Gail P. (Hamilton Township ; Mercer County NJ) Angalet Jeanne P. (Jackson NJ), Finely ground acidulents in highly-dutched cocoa pudding mixes.
  4. Joseph Destephano ; Kamel Chida ; Ann Swartos ; Kelly Davis-Kvam ; Sumana Chakrabarti, Gelato composition.
  5. Hohenthal Thalia A. ; Weinberg Michelle, High cocoa/chocolate liquor syrups with improved flow properties.
  6. Kondou Tsutomu,JPX, Low-calorie compounded cocoa composition.
  7. Bernaert, Herwig; Blondeel, Ieme; De Clercq, Dirk, Method for producing a soluble cocoa product from cocoa powder.
  8. Blondeel, Ieme; De Clercq, Dirk; Bernaert, Herwig; Leclerc, Christophe, Method for producing a soluble cocoa product from cocoa powder.
  9. Bernaert, Herwig; de Clercq, Dirk, Process for producing a beverage comprising cocoa material with enhanced polyphenol levels.
  10. Okada Shigetaka (Nara JPX) Kitahata Sumio (Osaka JPX) Yoshikawa Shigeharu (Okayama JPX) Sugimoto Toshiyuki (Okayama JPX) Sugimoto Kaname (Okayama JPX), Process for the production of branching enzyme, and a method for improving the qualities of food products therewith.
  11. Nair, Malathy; Kohr, Tim J.; Cessna, Krista L.; Cin, Sharon; Hurst, William Jeffrey; Boldt, Ashley L.; Zerphy, Gregory T.; Baker, Brian S.; Brown, B. Douglas, Steeped cocoa compositions and functional cocoa beverages made from them.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로