$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Preserved meat 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23B-004/14
  • A23L-003/34
출원번호 US-0357598 (1973-05-07)
우선권정보 UK-0022196 (1972-05-11)
발명자 / 주소
  • Horrocks Derek (Knossington EN) Buckley Keith (Melton Mowbray EN) Vernon Alan John (Melton Mowbray EN)
출원인 / 주소
  • Pedigree Petfoods Limited (Melton Mowbray EN 03)
인용정보 피인용 횟수 : 22  인용 특허 : 0

초록

Uncooked meat or simulated meat is preserved, while retaining its substantially raw appearance and characteristics, by infusion with sufficient edible water soluble solute to stabilize it against microbiological spoilage and packing the infused material in the absence of oxygen, for example, under a

대표청구항

A method of preserving undenatured proteinaceous material selected from the group consisting of raw animal tissue, raw meats, fish, meat offals and meat-like protein products, which method consists essentially in: providing said material in an undenatured naturally moist condition; treating said mat

이 특허를 인용한 특허 (22)

  1. David O. Rickards, Method and apparatus for making bait.
  2. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Pockat, Gregory Robert; Schell, Thomas Andrew; Berbert, Otacilio Teixeira; Michaud, Ryan Arthur; Mengel, Matthew LeRoy; Latreille, Douglas Mark, Method for distributing a myoglobin-containing food product.
  3. Orth ; Jr. George D. (10610 Riviera Pl. NE. Seattle WA 98125), Method of preserving waste proteinaceous animal food materials for use as bait for crustaceans.
  4. Barker David (Barrow-on-Soar GB2), Method of reducing fishy odor of packaged fish product.
  5. Pockat, Gregory Robert; Schell, Thomas Andrew; Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Berbert, Otacilio Teixeira, Myoglobin blooming agent containing shrink films, packages and methods for packaging.
  6. Pockat, Gregory Robert; Schell, Thomas Andrew; Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Berbert, Otacilio Teixeira, Myoglobin blooming agent containing shrink films, packages and methods for packaging.
  7. Siegel, Dan G.; Berbert, Otacilio Teixeira; Nelson, Kevin Philip; Pockat, Gregory Robert, Myoglobin blooming agent, films, packages and methods for packaging.
  8. Siegel, Dan G.; Berbert, Otacilio Teixeira; Nelson, Kevin Philip; Pockat, Gregory Robert, Myoglobin blooming agents, films, packages and methods for packaging.
  9. Staples, Linton Drew; Lapidge, Steven; Cowled, Brendan; Humphrys, Simon, Nitrite salts as poisons in baits for omnivores.
  10. Staples, Linton Drew; Lapidge, Steven; Cowled, Brendan; Humphrys, Simon, Nitrite salts as poisons in baits for omnivores.
  11. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging articles, films and methods that promote or preserve the desirable color of meat.
  12. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging articles, films and methods that promote or preserve the desirable color of meat.
  13. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging articles, films and methods that promote or preserve the desirable color of meat.
  14. Mengel, Matthew LeRoy; Latreille, Douglas Mark; Siegel, Dan G., Packaging inserts with myoglobin blooming agents, packages and methods for packaging.
  15. Mengel, Matthew LeRoy; Latreille, Douglas Mark; Siegel, Dan G., Packaging inserts with myoglobin blooming agents, packages and methods of packaging.
  16. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip, Packaging method that causes and maintains the preferred red color of fresh meat.
  17. Nelson, Kevin Philip; Siegel, Dan G, Process for introducing an additive into a polymer melt.
  18. Koschak Francis L. (Irvine CA) Sarno Felicisimo S. (Cerritos CA), Semi-moist pet food having free gravy and process for preparation thereof.
  19. Franzen ; Jr. Roger W. (Pleasantville NY) Cante Charles J. (St. Anne IL) Griffin Joseph J. (Bronx NY) Schara Robert E. (Norwalk CT) Stocker Charles T. (Augusta MI), Soft-moist pet food process.
  20. Register Jack W., Veterinary pharmaceutical composition.
  21. Siegel, Dan G.; Nelson, Kevin Philip; Michaud, Ryan Arthur, Webs with synergists that promote or preserve the desirable color of meat.
  22. Domingues David J. ; Atwell William A. ; Pilacinski William P., Yeast-leavened refrigerated dough products.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로