$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process for pickling meat sections

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23B-004/02
출원번호 US-0648575 (1976-01-12)
발명자 / 주소
  • Jespersen Knud (R.R. No. 1 Terracotta
  • Ontario CA) Engman Theodore Edgar (429 58TH Avenue South East Calgary
  • Alberta CA)
인용정보 피인용 횟수 : 25  인용 특허 : 0

초록

A process for pickling meat sections such as briskets, hams, picnics and the like comprising the steps of injecting meat sections with a liquid pickling medium, placing the meat sections in a container with additional liquid pickling medium continuously slowly rotating a stirring member within a par

대표청구항

A process for pickling meat sections selected from the group consisting of briskets, hams, or picnics, said meat sections being skinned de-bonded, and de-fatted portions thereof and being intended to absorb a predetermined quantity of a liquid pickling medium, and said process comprising the steps o

이 특허를 인용한 특허 (25)

  1. Cosma ; Earl Jesse ; Tuley ; William Bayard, Brine mixing apparatus.
  2. Ruzek David C., Chemical treatment and packaging process to improve the appearance and shelf life of fresh meat.
  3. Ruzek David C., Chemical treatment and packaging process to improve the appearance and shelf life of fresh pork.
  4. Ruzek David C., Chemical treatment and packaging system to improve the appearance and shelf life of fresh pork.
  5. Ruzek David C., Chemical treatment and packaging system to improve the appearance and shelf life of fresh pork.
  6. Bellue ; Jr. Wirt E., Cooking pot.
  7. Dongelmans Anthony A. (Hacienda Heights CA), Door-operating mechanism.
  8. Gould Bruce M. (Fullerton CA), Food processor.
  9. Langen Johannes C. (56 Jan van Cuykstraat NL-5431 GC Cuyk NLX) Langen Christianes P. (11 ; Zandkampen NL-5431 BB Cuyk NLX), Handling device for handling meat portions.
  10. Williams Charles E. (Moorefield WV) Kusher J. Leon (Creve Coeur MO), Marinated meat and poultry products having a glazed coating and method for producing such products.
  11. Laurbak Kristen,DKX, Massage plant for meat.
  12. Moller, Erwin; Iyimen, Siddik, Method for corning meat.
  13. Gould Bruce M. (Fullerton CA), Method for kneading food pieces.
  14. Ludwig Ralf ; Ludwig Wolfgang, Method of and apparatus for the treatment of meat.
  15. Afman Brent J. ; Thrasher Kent, Method of curing and processing par-cooked bacon derived from pork bellies.
  16. Voituriez Daniel (56 rue Gambetta 59320 Haubourdin FRX), Method of diffusing essential oils and oleo-resins of spices in a carrier solution.
  17. Afman Brent J. ; Stevenson Craig L., Method of dry curing and processing pork bellies to provide fully cooked bacon.
  18. Kunert, Gale F.; Wobschall, Steven C.; Bungum, John A.; Huston, Larry G., Method of making bacon pieces.
  19. Boldt Wesley H. (230 Thornton Ave. Des Moines IA 50321), Method of massaging meat products.
  20. Afman Brent J. (Munster IN), Method of preparing fully cooked bacon derived from pork bellies.
  21. Weldy, Ralph E.; Afman, Brent, Method of rapid curing and processing bacon derived from pork products.
  22. Kunert, Gale F.; Wobschall, Steven C.; Buckles, John K., Pork belly processing for pre-cooked bacon.
  23. Scaroni, David W.; Scaroni, Matthew S., Produce processing apparatus.
  24. Simonsen Knud (P.O. Box 4 Nobleton ; Ontario CAX) Holan Mirek (50 Panorama Ct. ; #1509 Rexdale ; Ontario CAX), Vacuum agitator for meat products.
  25. Norrie Lyle W. (Etobicoke CAX) Snider Robert W. (King City CAX) Simonsen Knud (Nobleton CAX), Vacuum container for meat products.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트