$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Apparatus for the production of reconstituted pimiento 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B02C-011/08
  • A21C-009/04
출원번호 US-0833477 (1977-09-15)
발명자 / 주소
  • Becker Edmund H. (Lakewood OH) Lindstrom Robert O. (Bay Village OH)
출원인 / 주소
  • SCM Corporation (Cleveland OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 1

초록

A reconstituted pimiento strip useful for stuffing olives using automatic equipment is prepared by employing a forming apparatus comprising a pair of opposed, continuous belts, the lower belt being recessed on its mating surface to define a trough into which a mixture of pimiento and binder is intro

대표청구항

Apparatus for making reconstituted pimiento in strip form useful for stuffing olives comprising mixing means for producing a mix of a pimiento base and a binder; nozzle means adapted to receive said mix from the mixing means and to extrude the same at the approximate dimensions desired of said strip

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Kyros George C. (West Chester IL), Olive stuffed with reconstituted pimento and method of production.

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Vassiliou Eustathios, Apparatus for coating egg yolks and other articles.
  2. Vassiliou Eustathios, Apparatus for making and coating egg yolks and other articles.
  3. Vassiliou Eustathios, Apparatus for making artificial egg yolks in the form of a cylinder.
  4. Rubio Joaquin Gutierez (Seville ESX) Fuentes Manuel Varela (Seville ESX) Centeno Engracia Gonzales (Seville ESX), Apparatus for manufacturing reconstituted pepper and other foodstuffs in the shape of a strip.
  5. Margaroli John L. (Oakland CA) Cimperman Frederick J. (Castro Valley CA), Method for obtaining folded stuffing pieces of pimento.
  6. Ollero Pina Juan Carlos (Seville ESX) Gonzalez Centeno Engracia (Seville ESX) Varela Fuentes Manuel (Seville ESX), Method of stuffing pitted olives with anchovies.
  7. Jaquith Jack B. (Modesto CA) Church Allen R. (Madera CA), Molded gelled pimiento body.
  8. Cozzini, Ivo, Process for injection of particles in food.
  9. Cozzini,Ivo, Process for injection of particles in food.
  10. Montoya, Thomas; Wurzel, Mark; Sank, David; Wurzel, Lawrence; Nagle, Steven; Delauro, Robert; Riordan, Barbara; Chung-Ying, Hanif; Levin, Judith; Harrison, Christa; Irwin, Andrew; Saxton, Duane; Blakelock, Kevin; Antes, Kenneth; Whatley, Mark; Beilin, Ronald; Tessler, Barnett, Roasting and glazing apparatus.
  11. Montoya, Thomas; Wurzel, Mark; Sank, David; Wurzel, Lawrence; Nagle, Steven; Delauro, Robert; Riordan, Barbara; Chung-Ying, Hanif; Levin, Judith; Harrison, Christa; Irwin, Andrew; Saxton, Duane; Blakelock, Kevin; Antes, Kenneth; Whatley, Mark; Beilin, Ronald; Tessler, Barnett, Roasting and glazing apparatus.
  12. Montoya, Thomas; Wurzel, Mark; Sank, David; Wurzel, Lawrence; Nagle, Steven; Delauro, Robert; Riordan, Barbara; Chung-Ying, Hanif; Levin, Judith; Harrison, Christa; Irwin, Andrew; Saxton, Duane; Blakelock, Kevin; Antes, Kenneth; Whatley, Mark; Beilin, Ronald; Tessler, Barnett, Roasting and glazing apparatus and method of cleaning thereof.
  13. Montoya, Thomas; Wurzel, Mark; Sank, David; Wurzel, Lawrence; Nagle, Steven; Delauro, Robert; Riordan, Barbara; Chung-Ying, Hanif; Levin, Judith; Harrison, Christa; Irwin, Andrew; Saxton, Duane; Blakelock, Kevin; Antes, Kenneth; Whatley, Mark; Beilin, Ronald; Tessler, Barnett, Roasting and glazing apparatus employing electronic techniques for detecting boiling of water during steam cleaning operation.
  14. Montoya, Thomas; Wurzel, Mark; Sank, David; Wurzel, Lawrence; Nagle, Steven; Delauro, Robert; Riordan, Barbara; Chung-Ying, Hanif; Levin, Judith; Harrison, Christa; Irwin, Andrew; Saxton, Duane; Blakelock, Kevin; Antes, Kenneth; Whatley, Mark; Beilin, Ronald; Tessler, Barnett, Roasting and glazing method.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로