$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

High-output method for producing dense, uniformly layered meat analogue product

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23J-003/00
  • A23P-001/00
출원번호 US-0900071 (1978-04-26)
발명자 / 주소
  • Wenger La Von G. (Sabetha KS) Clark Douglas S. (Sabetha KS) Hauck Bobbie W. (Sabetha KS)
출원인 / 주소
  • Wenger Manufacturing (Sabetha KS 02)
인용정보 피인용 횟수 : 19  인용 특허 : 2

초록

A commercially feasible, high-output extrusion apparatus and method is provided for producing vegetable protein based meat analogue products characterized by discrete, untwisted, manually separable meat-like layers and at relatively high production rates. The method involves passing hot, moist, pret

대표청구항

A method of producing a meat analogue product, comprising the steps of: placing a hot, moist material comprising a vegetable protein and moisture into the barrel of an elongated extruder; moving said material along the length of said barrel and causing the formation of a compacted mass of said mater

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Wenger La Von Gene (Sabetha KS) Osterhaus Elmer John (Seneca KS) Smith Oak Birchard (Shawnee Mission KS), Method of preparing dense, uniformly layered vegetable protein meat analogue.
  2. Rankowitz Marshall Miles (Hartsdale NY), Process for fibered meat analogs.

이 특허를 인용한 특허 (19)

  1. Chen,Ling Yun, Auger device for an auger device for a nozzle of a sausage-making machine.
  2. Van Mill, Michael D.; Fleshner, Ryan, Auger for a grain cart.
  3. Thomas, Michael R., Compression system for producing a high density compact product.
  4. Thomas, Michael R., Distiller grain pellet production devices.
  5. Thomas, Michael R., Distiller grain pellet production methods.
  6. Thomas, Michael R., Distiller grain production device.
  7. Thomas, Michael R., Distiller grain production device.
  8. Thomas, Michael R., Distiller grain production device.
  9. Sienkiewicz Boleslaw (Pearl River NY) Kramer Franklin (Briarcliff Manor NY) Klein Imrich (Highland Park NJ) Oldershaw C. G. Peter (Halifax NJ CAX) Chuang Locus Y. (Plainsboro NJ), Extrusion nozzle arrangement.
  10. Torney, Allan A.; Ortiz Maldonado, Diana L.; Mendes, Alexandre C.; Unlu, Emine; Reiser, Ralf; Ben-Yoseph, Eyal, Low shear meat analog.
  11. Howsam, Stuart, Method and apparatus for the manufacture of meat.
  12. Baker Randall A. ; Krueger Rebecca R., Method for processing grain and legume fully-cooked powders and snacks.
  13. Wenger Lavon G., Method of extrusion cooking an edible material.
  14. Purser David E., Method of preparing a fully-cooked semi-moist shelf stable meat product.
  15. Dennis Wendell E. (Overland Park KS) Sheeley Steven M. (Overland Park KS) Brown Stephen M. (Raytown MO) Washam Kevin A. (Belton MO) Alley Lewis E. (Kansas City MO) Cain Marvin D. (Olathe KS), Pivot-action portioning apparatus and method.
  16. Fere Guy (Unieux FRX) Jouve Daniel (Lyons FRX), Process for preparing a food product based on a thin paste.
  17. Fannon, John E.; Yakubu, Phillip I., Puffed protein based snack food.
  18. Jury Mark,GBX ; Walker John Howard,GBX, Screw-extrusion of chocolate and other fat-containing confectionery materials.
  19. Wenger LaVon G. (Sabetha KS) Hauck Bobbie W. (Sabetha KS) Hartter Timothy R. (Sabetha KS), Twin-screw extruder having respective conical nose screw sections.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트