최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0024128 (1979-03-26) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 11 인용 특허 : 5 |
Microbiologically stable foods which are usually kept at freezer temperature, but which can be maintained at room temperature and refrigerator temperature for an extended period of time, are prepared by controlling their sugar/fat content. An example of a composition of this invention is a pudding c
A microbiologically stable pudding or filling product comprising about from 25 to 55% water, sugar in a ratio to water of about from 2-0.8:1, about from 3 to 25% fat, and minor but effective amounts of gelling agent, emulsifier, stabilizer and flavoring, provided that the amount of fat is less than
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.