$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Soft intermediate-moisture frozen puddings and fillings 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/187
  • A23L-001/04
출원번호 US-0024128 (1979-03-26)
발명자 / 주소
  • Kahn Marvin L. (Williamsville NY) Eapen Kuttikandathil E. (Kenmore NY)
출원인 / 주소
  • Rich Products Corporation (Buffalo NY 02)
인용정보 피인용 횟수 : 11  인용 특허 : 5

초록

Microbiologically stable foods which are usually kept at freezer temperature, but which can be maintained at room temperature and refrigerator temperature for an extended period of time, are prepared by controlling their sugar/fat content. An example of a composition of this invention is a pudding c

대표청구항

A microbiologically stable pudding or filling product comprising about from 25 to 55% water, sugar in a ratio to water of about from 2-0.8:1, about from 3 to 25% fat, and minor but effective amounts of gelling agent, emulsifier, stabilizer and flavoring, provided that the amount of fat is less than

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Bonacina Remigio (Via Ai Monti 2 Mandello Lario (Como) IT), Method of candying fruit and fruit rinds.
  2. Gur-Arieh Chaim (Berkeley CA) Cordes Fred G. (Oakland CA) Baylor Robert B. (Berkeley CA), Method of containerizing fruit.
  3. Chesnut ; Jon C. ; Epstein ; Edward, Semi-moist shelf stable particle for carrying a food color and flavor.
  4. Burkwall ; Jr. Morris P. (Marengo IL), Shelf stable, semi-moist simulated egg.
  5. Cheng Hsiung (Decatur IL) Moore Carl O. (Rochester IL), Starch containing concentrates.

이 특허를 인용한 특허 (11)

  1. Kirby, Roy Michael; Savage, David; Stratford, Malcolm, Ambient stable beverage and process of making.
  2. Zimeri, Jeanny; Wang, Chii-Fen; Yan, Zhen-Yi; Levine, Harry; Slade, Louise; Yu, Weizhu; DesRochers, Julia Leigh, Bakeable, lubricious, sweet, creamy, low-moisture filler products and process for preparation.
  3. Best, Eric Thomas; Renati, Ronald Paul; Kibler, Lawrence Allan; MacInnes, William Michael; Raemy, Alois, Chewy candy analogue, method of making, and composite ice confections containing same.
  4. Hanselmann, William, Chocolate products and ingredients and methods for producing novel oil-in-water suspensions.
  5. Hanselmann,William, Chocolate products and ingredients and methods for producing novel oil-in-water suspensions having reduced water activity levels.
  6. Ragnarsson, Karl; MacDonald, Jane Lee; Brown, Dana Marie, Containers and methods for dispensing multiple doses of a concentrated liquid, and shelf stable Concentrated liquids.
  7. de Cleir, Piaras Valdis; Ragnarsson, Karl; Albaum, Gary J.; MacDonald, Jane Lee; Scarola, Leonard S., Containers and methods for dispensing multiple doses of a concentrated liquid, and shelf stable concentrated liquids.
  8. Tenn, Faozy E., Fruit filler for pastry products and process for its preparation.
  9. Smagula Michael S. (Plainsboro NJ) Tancredi Michael R. (New Milford CT), Fudge sauce and frozen confection.
  10. Hahn Patricia W. ; Huang Victor T. ; Goedeken Doug L. ; Sierzant RoseBud L., Non-emulsion based, moisture containing fillings for dough products.
  11. Hotta, Masayuki; Satoh, Sumie; Ishizaki, Yasuko; Asano, Minao, Oil-in-water type emulsion food.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로