$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Preparing centerfilled food product 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A21D-013/00
  • A23G-003/00
출원번호 US-0075613 (1979-09-14)
발명자 / 주소
  • Doster Robert C. (Van Nuys CA) Judson Beth R. (Northridge CA) Soo Hoo Kathleen G. (Granada Hills CA)
출원인 / 주소
  • Carnation Company (Los Angeles CA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 0

초록

A tubular centerfilled food product having a rigid, friable, thermoplastic baked outer shell and a core of edible filling material is produced by a continuous, straight-through process. A semi-liquid batter having a relatively high content of mono- and/or disaccharides is carried between a pair of s

대표청구항

A continuous process for producing a tubular centerfilled food product having an edible baked thermoplastic shell surrounding a core of edible filling material, which comprises preparing a semi-liquid batter having a relatively high content of mono-and/or disaccharides, carrying a layer of said semi

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. Jindra,James A.; Hansen,John P.; Grucza,Mark S., Bake stable low water activity filling.
  2. Loh, Jimbay P.; Hong, Yeong-Ching Albert, Bake-stable creamy food filling base.
  3. Loh, Jimbay P.; Hong, Yeong-Ching Albert, Bake-stable creamy food filling base.
  4. Loh, Jimbay P.; Hong, Yeong-Ching Albert, Bake-stable creamy food filling base.
  5. Ward Wendell (Carrollton TX) Kumar Surinder (Plano TX) Mack Melba (Dallas TX) Keller Lewis (Watauga TX) Fitzwater Margaret (Lewisville TX), Center-filled food products.
  6. Giorgetti Paolo (Perugia ITX) Romani Franco (Perugia ITX) Strino Enrico (Perugia ITX), Confectionary product and process for producing the same.
  7. Schfer Georg (Heppenheim DEX) Schulz Eberhard (Perchtoldsdorf ATX) Schulz Otto (Lautertal DEX), Confectionery articles, and apparatus and processes for producing them.
  8. Saunders, Craig M.; Kalman, Jeffrey; Vitantonio, Marc L.; Simeon, Jayson C., Continuous food cooker.
  9. Huang, Victor T.; Panda, Fern Alane; Rosenwald, Diane Rae; Chida, Kamel, Food product with enhanced crispiness.
  10. Thota Hamsa A. P. ; Falken Timothy A., Method for forming a filled dough product.
  11. Hamsa A. P. Thota ; Timothy A. Falken, Method for preparing filled dough products.
  12. Hayashi Torahiko (Utsunomiya JPX), Method of producing filling material-containing bread.
  13. Brient,Scott E., Methods and apparatuses for dispensing condiments.
  14. Brient,Scott E., Methods and apparatuses for dispensing condiments.
  15. Knebl, Leslie F., Methods for forming a fold-over soft center-filled confection.
  16. Wainwright Andrew R. (Reading GB2), Methods for making filled extruded food products.
  17. Amend, Thomas, Multi-colored cake cones.
  18. Ward Wendell (Carrollton Plano TX) Kumar Surinder (Plano TX) Mack Melba (Dallas TX) Keller Lewis (Watauga TX) Fitzwater Margaret (Lewisville TX), Process for producing center-filled food products.
  19. Dally Vernetta L. ; Coleman Edward C. ; Stubblefield Twyla P. ; Cale Kenneth W. ; Halliday Eileen M. ; Martin Robert J. ; Brander Rita W. ; Zaniewski Todd A., Shelf-stable bar with crust and filling.
  20. Haas, Franz; Haas, Johann; Tiefenbacher, Karl, Use of erythritol and/or xylitol in baking mixtures or doughs for non-perishable goods made from flours and/or starches as partial or complete sugar replacement.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로