$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Cooking device with water detecting means

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • F27D-011/02
출원번호 US-0068108 (1979-08-20)
발명자 / 주소
  • Luebke Clement J. (Beloit WI) Mitchell John A. (Rockford IL) Daniels Lowell W. (Rockford IL)
출원인 / 주소
  • Alco Standard Corporation (Valley Forge PA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 9  인용 특허 : 3

초록

A pressure fryer having a vessel adapted to cook a food product within a bath of cooking oil. Means are provided for detecting the presence of water in the vessel and the bath and for automatically disabling the heater of the fryer if water is present in such quantity as to create a potentially unsa

대표청구항

A pressure fryer comprising a vessel adapted to hold a food product and cooking oil, a removable cover for establishing a pressure-tight condition within said vessel, means for heating said vessel and the contents thereof, an electrical circuit for controlling said heating means, means in the lower

이 특허에 인용된 특허 (3)

  1. Mies Carl P. (West Bend WI), Apparatus for cooking chicken.
  2. Crain ; N. Robert ; Romance ; Joseph S. ; Richert ; Carson T., Hazard prevention circuit for immersion heaters.
  3. Gelfand Daniel (Cliffside Park NJ), Moisture sensing systems for electrically operated liquid-handling devices.

이 특허를 인용한 특허 (9)

  1. Mercer Gary L., Apparatus and method for identifying subject medium within cooking device.
  2. Koether, Bernard G.; Motherway, William Doherty, Cool zone and control for pressure fryer.
  3. Kittrell,Michael E., Electric conductivity water probe.
  4. Mercer,Gary L.; Mote,Ned M.; Burkett,Douglas A., Fryers which deactivate before a level of a cooking medium falls below a minimum level, and methods of deactivating such fryers.
  5. Morris Stephen J. (Halesowen GB2) Cooper Stephen D. (Quinton GB2), Gas flow detectors.
  6. Herron Bobby Joe, Motor sensor system.
  7. Shelton,Winston, Pressure cooking vessel.
  8. Nett Louis (Cambridge WI), Pressurized liquid cooker with integrated radiant heating apparatus.
  9. Cardullo Mario (Alexandria VA) Caraluzzi Mark (Vienna VA) Schildbach Peter (Alexandria VA), Rotary cooking apparatus.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트