$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Protein-free synthetic milk or the like 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23D-005/00
  • A23C-011/00
출원번호 US-0132188 (1980-03-20)
발명자 / 주소
  • Buddemeyer Bruce D. (Kansas City MO) Neville William A. (Kansas City MO) Bourne Richard G. (Kansas City MO)
출원인 / 주소
  • R.G.B. Laboratories, Inc. (Kansas City MO 02)
인용정보 피인용 횟수 : 18  인용 특허 : 2

초록

Protein-free, preferably non-dairy, emulsified food products such as low or non-sugar synthetic milk and creams are provided which exhibit desirable organoleptic properties virtually identical with or even exceeding those of the corresponding dairy products and have excellent storage and freeze-thaw

대표청구항

A protein-free product which is a substitute for milk or cream comprising at least about 5% by weight of said substitute of a base, said base consisting essentially of: from about 22 to 96.7% by weight of a relatively non-sweet, water soluble carbohydrate material having a D.E. of from about 10 to 7

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Buddemeyer Bruce D. (Kansas City MO) Neville William A. (Kansas City MO) Taylor James S. (Kansas City MO) Bourne Richard G. (Kansas City MO), Dry powdered non-dairy food composition containing liquid fat.
  2. Sims Rex J. (Pleasantville NY) Stahl Howard D. (Hartsdale NY), Shelf stable emulsions.

이 특허를 인용한 특허 (18)

  1. Olds Dale F. (Dublin CA), Aerated oil-based cheese mixture.
  2. Karinen Timothy J. (Round Lake Beach IL), Composition and method for producing vitamin-enriched milk.
  3. Cherian, George; Jacobson, Mark Randolph; Vadehra, Dharam Vir, Cream substitute.
  4. Butterbaugh Jeffrey Lee ; Sargent Jeffrey Alan, Dissolution agent and process for making rapidly soluble instant beverage products.
  5. Jeffrey Lee Butterbaugh ; Jeffrey Alan Sargent, Dissolution agent and process for making rapidly soluble instant beverage products.
  6. Dahms Gerd H. (Velbert DEX) Tagawa Masato (Tokyo JPX), Emulsifier composition based on polyglycerol ester.
  7. Adams Michael W. (Bluff City TN) Masih Shabir Z. (Kingsport TN), Lactylic salt tablet formulations and tablets.
  8. Bill L. Miller ; Mary R. Higgins ; Paul Casey, Method and process for producing an improved milk replacer.
  9. Girsh, Leonard S., Method for reducing the allergenicity of animal dander.
  10. Lai, Chron-Si; Garleb, Keith A.; Lasekan, John B.; Davis, Steven R., Methods for decreasing the incidence of necrotizing enterocolitis, colic, and short bowel syndrome in an infant, toddler, or child.
  11. Lai, Chron-Si; Garleb, Keith A.; Lasekan, John B.; Davis, Steven R.; Cordle, Christopher T.; Merritt, Russell J., Methods for improving tolerance, digestion, and lipid soluble nutrient absorption in an infant, toddler, or child.
  12. Lai, Chron-Si; Garleb, Keith A.; Lasekan, John B.; Davis, Steven R.; Cordle, Christopher T.; Merritt, Russell J., Methods for improving tolerance, digestion, and lipid soluble nutrient absorption in an infant, toddler, or child.
  13. Lai, Chron-Si; Davis, Steven; Garleb, Keith; Lasekan, John, Methods of improving tolerance related to feeding in an infant, toddler, or child.
  14. Lai, Chron-Si; Lasekan, John B.; Katz, Gary E.; Cordle, Christopher T., Nutritional products including a novel fat system including fatty acids.
  15. Lai, Chron-Si, Nutritional products including a novel fat system including monoglycerides.
  16. Lai, Chron-Si; Lasekan, John B.; Cordle, Christopher T., Nutritional products including monoglycerides and fatty acids.
  17. Miller, Donald E.; Werstak, Charles E., Salad dressings of the separating type.
  18. Piatko, Michael; Perks, Cheryl, Stable Protein-free whippable food product.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로