$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Extruded protein product 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23J-003/00
출원번호 US-0170464 (1980-07-21)
발명자 / 주소
  • Morimoto Keisuke (Congers NY) Edgar Brenton G. (White Plains NY) Hirasuna Thomas J. (Yonkers NY)
출원인 / 주소
  • General Foods Corporation (White Plains NY 02)
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 5

초록

A meat analog is prepared from an aqueous protein solution comprising heat-coagulable protein. The heat-coagulable protein in the solution is denatured before or after the intimate mixing with a starch and an alkali metal sulfite, the moisture level of the resulting mixture is adjusted to a level su

대표청구항

A process for producing texturized protein fibers comprising the steps of: (a) preparing a solution of protein material and water having from about 10% to 60% solids, said solids containing from about 30% to about 100% heat-coagulable protein, and 40% to about 90% water by weight; (b) denaturing the

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Berry Martin F. (Battle Creek MI) Reesman Stanley H. (Battle Creek MI) Smith Marvin L. (Battle Creek MI) Middlesworth Peter Van (Climax MI), Expanded protein product and method of making same.
  2. Orthoefer ; Frank T., Pliable vegetable protein products.
  3. Kawasaki Yoichi (Osaka JPX) Yamato Yukiomi (Osaka JPX), Process for manufacturing meat-like block or sheet of protein fibers.
  4. Coplan Myron Julius (Natick MA) Davis Robert Bernard (Framingham MA) Schiffer Daniel Kenneth (Framingham MA), Process for preparing a fibrous protein product and the product thereof.
  5. Segeren Antonius Johannes Maria (Rhoon NL) Boskamp Jelles Vincent (Vlaardingen NL), Protein fibers.

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. Orcutt, Mac W.; Mueller, Izumi; Mertle, Thomas J.; Sandoval, Arno; Altemueller, Patricia A.; Solorio, Santiago, Colored structured protein products.
  2. Beyer, Richard; Silcock, Patrick J., Gelling agents and gels containing them.
  3. Torney, Allan A.; Ortiz Maldonado, Diana L.; Mendes, Alexandre C.; Unlu, Emine; Reiser, Ralf; Ben-Yoseph, Eyal, Low shear meat analog.
  4. Singh Prem S., Low-fat ground meat products.
  5. Klein, James M.; Air, Craig, Method for producing a high protein food.
  6. Miller, Bill L.; Kakade, Madhu, Method of processing soy protein.
  7. Miller, Bill L.; Kakade, Madhu, Method of processing soy protein.
  8. Pickering, Kim Louise; Verbeek, Casparus Johannes Reinhard; Viljoen, Carmen; Van Den Berg, Lisa Eunice, Plastics material.
  9. Kazemzadeh Massoud (Bloomington MN), Process for preparing hydrolyzed food product for animal consumption.
  10. Tamaki Kimie (Tokyo JPX) Nishiya Tsuguaki (Sayama JPX) Tatsumi Kiyoshi (Iruma JPX), Process for producing textured protein food materials.
  11. Abdel-Malik Magdy Malak ; D'Ottavio Nick Steve ; Dave Vipul Bhupendra ; Vishwanathan Arun, Process for the formation of plasticized proteinaceous materials and compositions containing the same.
  12. Hall Simon R. (Melton Mowbray GB2) Wills Garry D. (Denton GB2), Process for the production of texturized animal protein.
  13. Onwulata, Charles I., Process of making a product containing at least partially denatured milk protein.
  14. Nakano, Yasuyuki; Harada, Nozomi; Kugitani, Hirohumi, Process of making meat-like food products.
  15. McMindes, Matthew K.; Godinez, Eduardo; Mueller, Izumi; Orcutt, Mac W.; Altemueller, Patricia A., Protein composition and its use in restructured meat.
  16. McMindes, Matthew K.; Mueller, Izumi; Orcutt, Mac W.; Altemueller, Patricia A.; Godinez, Eduardo, Protein composition and its use in restructured meat and food products.
  17. McMindes, Matthew K.; Mueller, Izumi; Orcutt, Mac W.; Altemueller, Patricia A.; Godinez, Eduardo, Protein composition and its use in restructured meat and food products.
  18. McMindes, Matthew K.; Godinez, Eduardo; Mueller, Izumi; Orcutt, Mac W; Altemueller, Patricia A., Structured protein product.
  19. Walsh, Marie K.; Carpenter, Charles E., Textured whey protein product.
  20. Walsh, Marie K.; Carpenter, Charles E, Textured whey protein product and method.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로