최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0314323 (1981-10-23) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 6 인용 특허 : 1 |
Fresh whole produce is placed in a container and continuously purged for about 30 to 120 minutes with oxygen or carbon dioxide gas. The container is then filled with a brine solution and the produce allowed to stand for a period of about 2-24 hours, thus resulting in superior pickled produce.
A process for pickling and altering the brining properties of fresh produce comprising: (a) placing fresh produce to be pickled in a container; (b) continuously purging the container containing said produce with pure oxygen or carbon dioxide gas for a period of time sufficient to remove air from the
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.