$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Coffee extraction process

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23F-005/22
  • A23F-005/26
출원번호 US-0240731 (1981-03-05)
발명자 / 주소
  • Noyes Robert M. (Cincinnati OH) Voeller Roger W. (Cincinnati OH)
출원인 / 주소
  • The Procter & Gamble Company (Cincinnati OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 18  인용 특허 : 0

초록

A process for forming a coffee extract particularly suitable for preparing a soluble decaffeinated coffee is disclosed. Roast and ground coffee is charged to a series of extraction columns. Certain columns are pressurized with steam (50 to 250 psig) for about 5 to about 45 minutes to increase the ac

대표청구항

A process for forming a coffee extract comprising: (a) steaming roast and ground coffee at a pressure of from about 120 to about 170 psig for from about 5 to about 45 minutes; (b) extracting the steamed coffee to form a coffee extract having a solids concentration of about 12% to about 25% and havin

이 특허를 인용한 특허 (18)

  1. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  2. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  5. Kalenian, Paul A., Method of extracting a consumable material.
  6. Inoue, Takashi; Aoyama, Yumiko; Hayashi, Michiya; Narita, Keiichi, Method of extracting volatile component from tasty material, the volatile component and foods and drinks containing the volatile component.
  7. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J., Method of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  8. Kalenian,Paul A., Methods and systems for forming concentrated consumable extracts.
  9. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  10. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  11. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  12. Navarini, Luciano; Mastropasqua, Luca; Dellapietra, Bruno; Suggi Liverani, Furio, Mocha-making apparatus with separating of steam fraction.
  13. Hoke, II, Steven Hamilton; Haught, John Christian; Lei, Qingxin, Process for oral care material taste and/or odor improvement.
  14. Hoke, II, Steven Hamilton; Haught, John Christian; Clair, Brian David; Hester, Marc Alan, Process for surfactant taste and/or odor improvement.
  15. Kalenian, Paul, Semi-continuous apparatus for creating an extract from coffee or other extractable materials.
  16. Kalenian, Paul, Semi-continuous processes for creating an extract from coffee or other extractable materials.
  17. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
  18. Hoke, II, Steven Hamilton; Haught, John Christian; Hester, Marc Alan; Clair, Brian David, Water-soluble surfactant compositions having improved taste.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트