최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0227037 (1981-01-21) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 27 인용 특허 : 2 |
Microfine salt having particles of from about 1 to about 10 microns in size can be incorporated in a fat or oil to provide a flavor-enhancing fat or oil composition. This composition is particularly useful in delivering salt to foods because the salt remains suspended for a commercially acceptable t
1. A substantially water-free flavor-enhancing liquid fat composition, which comprises: (a) from about 90% to about 99% by weight of the composition of an edible liquid fat component having a particulate suspension of from about 0.5% to about 15% by weight triglyceride hardstock; (b) a flavor-en
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.