최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0309873 (1981-10-09) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 2 인용 특허 : 5 |
A process for treating shrimp is described that results in their having desirable moisture retention after cooking or freezing, while retaining their natural appearance, by contacting them with a mixture of sodium tripolyphosphate and sodium acid pyrophosphate salts in water, wherein the salts have
A process for inhibiting the loss of moisture of raw shrimp on thawing or cooking while retaining their natural appearance after processing comprising contacting the shrimp with an aqueous solution of a phosphate salt mixture of sodium tripolyphosphate and sodium acid pyrophosphate, said salts being
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.