최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0269945 (1981-06-03) |
우선권정보 | FR-0012616 (1980-06-06) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 10 인용 특허 : 2 |
Lactose in whey is hydrolyzed with an immobilized lactase by a process which involves heating the whey to a temperature of from about 45°to about 90°C. for at least about 15 seconds, centrifuging the heated whey while it is still warm, contacting the centrifuged whey with an immobilized lactase, cle
A process for treating whey whereby at least a portion of the lactose contained therein is hydrolyzed into glucose and galactose by means of an immobilized lactase, which process comprises the steps of: A. heating the whey to a temperature of from about 45°to about 90°C. for at least about 15 second
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.