$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for the continuous production of confections 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-003/00
  • A23G-003/14
  • A23G-003/16
출원번호 US-0437661 (1982-10-29)
발명자 / 주소
  • Metzroth Douglas J. (Louisville KY)
출원인 / 주소
  • Chemetron Process Equipment, Inc. (Louisville KY 02)
인용정보 피인용 횟수 : 11  인용 특허 : 2

초록

A process for preparing a grained confection from a supersaturated sugar solution on a continuous basis is provided. A homogeneous aqueous solution comprised of corn syrup and sucrose is continuously fed to a heating apparatus having an inlet and an outlet with the heating means interposed therebetw

대표청구항

A process for preparing a fine grained confection from a sucrose solution on a continuous basis comprising: forming a homogeneous aqueous solution comprised of corn syrup and sucrose; continuously feeding the homogeneous solution to a heating apparatus having an inlet and an outlet with heating mean

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Kitson John A. (Summerland CA), Candy filling with stabilized aroma.
  2. Spriet Francois (Firminy FR), Process for making non-crystalline sugary materials from sugar and glucose syrup.

이 특허를 인용한 특허 (11)

  1. Kamperman James Steven ; Gall Thomas Patrick ; Stone David Brian, Cap providing flat surface for DCA and solder ball attach and for sealing plated through holes, multi-layer electronic.
  2. James C. Cross, Low density marshmallow-like products and methods of producing the same.
  3. Fiedler Armin (Chicago IL), Method and apparatus for entraining gas in ice cream mix.
  4. Breithaupt Udo (Kerper-Horrem DEX) Benecke Herta (Frechen-Grefrath DEX), Method for an equipment for making dry products from sugar syrup.
  5. Groen John W. (Hagley GB2), Method of tempering edible compositions.
  6. Pinto Albert A. (White Plains NY) Dartey Clemence K. (Oakland NJ), Method to make icing using a controlled multi-zone cooling and mixing machine.
  7. Bangerter Ulrich,JPX ; Geddes Jamie Edward,GBX, Preparation of a chewy sugar confectionery product.
  8. Morano James R., Process for recrystallizing sugar and product thereof.
  9. Morano James R., Process for recrystallizing sugar and product thereof.
  10. Warfman Daniel (25 rue de Fontarabie 75020 Paris FRX), Security cabinet, in particular for the management of means of access or other controlled-use objects.
  11. Kimura, Tsuguo; Ohno, Yoshihiro, Soft candy and its production method.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로