최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0538591 (1983-10-03) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 11 인용 특허 : 3 |
The present invention teaches a novel process for preparing a meat analog product, having a texture more closely resembling that of meat, wherein a TVP is heated followed by freezing and thawing. The thawed TVP is combined with a binder composition, formed into a loaf and frozen once again. The froz
A process for preparing a meat analog product from texturized vegetable protein (TVP), comprising; (a) heating a TVP containing entrapped volatiles in an aqueous medium to remove said volatiles therefrom; (b) freezing the heated TVP with removed volatiles for a time and at a temperature effective to
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.