최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0556904 (1983-12-01) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 3 인용 특허 : 3 |
A novel frozen-dessert coated with a viscoelastic material is disclosed. The viscoelastic material is prepared by mixing and kneading starch of substantially amylopectin with saccharides and water. Preferably, the starch is selected from starch of glutinous rice, corn or glutinous corn.
A process for preparing a coated frozen dessert, which comprises adding saccharides and water to amylopectin starch with the weight ratio of the starch to the saccharides being in the range of 1:1 to 1:2.5 and the water being present in the amount of 20-40% by weight of the whole, kneading and heati
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.