최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0709980 (1985-03-11) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 37 인용 특허 : 2 |
This invention prepares a fully cooked extruded flour-based product with a texture, aerated structure, cohesiveness, appearance and rehydration characteristics of a fully baked flour-based product by: feeding a flour, a gas forming agent, and water into an extruder in amounts effective to prepare a
A continuous process for preparing a cooked extruded edible flour-based product comprising: (a) feeding a flour, a gas forming agent, and water into an extruder in amounts effective to prepare a dough having a moisture content of 20 to 40% by weight said gas forming agent being sufficient to release
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.