$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Stainless steel cooking vessel suitable for all types of heat sources 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-027/00
출원번호 US-0771466 (1985-08-30)
우선권정보 NO-0004193 (1982-12-14)
발명자 / 주소
  • Eide Svein (Sandved NOX)
출원인 / 주소
  • Ardal og Sunndal Verk a.s. (Oslo NOX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 28  인용 특허 : 7

초록

A cooking vessel suitable for being heated by an induction heat source includes a base of austenitic stainless steel. A heat distributing layer is bonded to the exterior of the base, the heat distributing layer being formed of a metal having a high thermal conductivity. A magnetizable layer is conne

대표청구항

A cooking vessel suitable for being heated by induction heating means, said vessel comprising: a base of austenitic stainless steel; a heat distributing layer bonded to the exterior of said base, said heat distributing layer being formed of a metal having a high thermal conductivity; a magnetizable

이 특허에 인용된 특허 (7)

  1. Zani Tarcisio (Lumezzane Pieve ; Via IV Novembre 3 Brescia ITX), Cooking utensil.
  2. Minamida Ataru (Higashi-Murayama JPX), Cooking utensil for induction cooking apparatus.
  3. Minamida, Ataru, Cooking utensil for induction cooking apparatus.
  4. McCoy Robert A. (Turtle Creek PA) Moreland ; II William C. (Export PA), Cooking vessel for use with induction heating cooking unit.
  5. Dockus Kostas F. (Cicero IL), Method of brazing aluminum parts.
  6. Banba Kimio (No. 1000 Orito ; Shimizu-shi ; Shizuoka-ken JPX), Preserving sperm of domestic animals.
  7. Aakenus Tiina (Vantaa FIX) Mertanen Pekka (Helsinki FIX) Peltonen Reijo (Helsinki FIX), Vessel for food preparation.

이 특허를 인용한 특허 (28)

  1. Meier Hermann (Sonnsyterain 23 CH-6048 Horw CHX), Apparatus for cooling, storing and reheating food using induction heating.
  2. Groll, William A., Bonded metal components having uniform thermal conductivity characteristics.
  3. Kim Myung-Suk,KRX, Bottom structure for multi-ply impact bonded bottom cookwares.
  4. Mathieu, Randall, Cooking utensil.
  5. Vanthoor,Rafael, Cooking utensil.
  6. Maravic, Dusko; Rastberger, Sebastian, Cooking utensil with a deformation-free base, and method for producing said cooking utensil.
  7. Kuhn Jacques (Rikon CHX), Cooking vessel.
  8. Cheng,Stanley Kin Sui; Tarenga,Roberto, Cooking vessel with multiply ringed bottom surface.
  9. Cheng, Stanley Kin Sui, Cookware with tarnish protected exterior.
  10. Bonnel, Jocelyn; Burais, Noël, Culinary article that allows the detection of its temperature via a cooking plate.
  11. Tarenga,Roberto, Double walled induction heated article of cookware.
  12. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  13. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  14. Nesbitt, Bruce, Electrosurgical electrode and method of manufacturing same.
  15. Bourdin, Alain Gilles; Poty, Jean-Francois Marie; Roche, Carole Audrey Alice, Food cooking appliance having a ferritic stainless steel bottom and a ferritic or austenitic stainless steel bowl.
  16. Jarvis, Charles W.; Brattoli, Pietro; Baez, Jorge; Nicholson, Jeff, Food warming system.
  17. England, Raymond O.; Froeschle, Thomas A.; Beverly, David W., Induction cookware.
  18. Graber, Warren S.; Metz, Reinhard; Visher, Robert J., Induction-based food holding/warming system and method.
  19. Graber, Warren S.; Metz, Reinhard; Visher, Robert J., Induction-based food holding/warming system and method.
  20. Graber, Warren S; Metz, Reinhard; Visher, Robert J, Induction-based food holding/warming system and method.
  21. Searle, Bruce R.; Anderson, Alexander, Infrared room heater system.
  22. Etoh, Makoto; Goto, Hiroaki; Kikuchi, Atsushi, Multi-layer structure and method of producing the same.
  23. Spring Markus,CHX, Multilayer, cold deformable composite metal article capable of being deep drawn.
  24. Beckhaus Heiko (Leverkusen DEX) Witt Harro (Kuden DEX) Klein Peter (Itzehoe DEX), Pauling boiler and process for the concentration of sulphuric acid.
  25. Kim, Myung Suk, Pot with multi-layered bottom and manufacturing process thereof.
  26. Cartossi Ferdinando (Stresa ITX), Process for manufacturing twin layer bottoms with filling of the hollow space.
  27. Cartossi, Walter, Stainless steel cooking utensil with composite capsular base heatable by magnetic induction.
  28. Yang, Tai-Her, Thermal conduction principle and device for intercrossed structure having different thermal characteristics.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로