검색연산자 | 기능 | 검색시 예 |
---|---|---|
() | 우선순위가 가장 높은 연산자 | 예1) (나노 (기계 | machine)) |
공백 | 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (나노 기계) 예2) 나노 장영실 |
| | 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (줄기세포 | 면역) 예2) 줄기세포 | 장영실 |
! | NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 | 예1) (황금 !백금) 예2) !image |
* | 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 | 예) semi* |
"" | 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 | 예) "Transform and Quantization" |
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) | A21D-015/08 |
미국특허분류(USC) | 426/138 ; 426/139 ; 426/306 ; 426/307 |
출원번호 | US-0336927 (1982-01-04) |
발명자 / 주소 | |
출원인 / 주소 | |
인용정보 | 피인용 횟수 : 51 인용 특허 : 1 |
An edible food container provided with a moisture resistant barrier coating composition having a substantially uniform thickness on at least the internal surface thereof and which is substantially free of blocking and cracking, said coating composition being selected from the group consisting of a food grade modified fat (emulsifier), a food grade modified fat (emulsifier) containing a filler material and a fat containing a filler material.
A method of processing an edible food container for use a food product which comprises applying a moisture-resistant, barrier coating composition of a food grade modified fat material containing a filler material or a food grade fat containing a filler material, to at least the interior surface of the edible food container in an amount sufficient to produce a continuous, uniform film of said barrier coating composition on said surface, said barrier coating composition being applied by a flo-coating technique wherein an effective amount of said compositio...