$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Aspetic food processing apparatus and method 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/18
  • F25B-029/00
출원번호 US-0639955 (1984-08-10)
발명자 / 주소
  • White James E. (Overland Park KS) Alley Lewis F. (Kansas City MO) Anderson James E. (Shawnee Mission KS) Birdsell Jackie D. (Kansas City MO)
출원인 / 주소
  • Marlen Research Corporation (Overland Park KS 02)
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 2

초록

A greatly improved aseptic processing apparatus and method for pumpable foods is provided which gives accurate, uniform aseptic cooking conditions (e.g, time, temperature and pressure) while at the same time preserving the integrity of particulates in the food product. In preferred forms, the appara

대표청구항

A method of continuously and aseptically processing and cooking a pumpable food product, comprising the steps of: passing said product through constant pressure pump means for generating a substantially constant pressure stream of said product notwithstanding variations in processing conditions down

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Alley ; Lewis F. ; White ; James E., Machine for continuous pumping of plastic materials.
  2. Campbell Sterret P. (3095 Kingston Ct. Norcross GA 30071), Method of separating a viscous flowable paste material.

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Yutaka Hideki (Kobe JPX), Apparatus for treating food under high pressure.
  2. Dhruv, Ashok; Wu, Rei-Young Amos, Energy and water conservation in cooling of containers containing heated products.
  3. Powers Richard G. (Overland Park KS), Hydraulically controlled portioner apparatus.
  4. Di-Principe, Antonio; Kelder, Jasper David Hidde; Sebastiani, Ilio, In-line heating process.
  5. McFarlane Donald P. (Pavilion NY) Athey Roderick E. (Pittsford NY), Method for aseptically processing a food product.
  6. Palaniappan Sevugan ; Sizer Charles E. ; Walley Rawn P., Method for processing a homogeneous food product.
  7. Sizer Charles, Method for producing an aseptic heterogeneous food.
  8. Sizer Charles E. ; Palaniappan Sevugan, Process and article for determining the residence time of a food particle.
  9. Gustavsson Stig ; Koberstein Keith, Product recovery system and method.
  10. Miyagawa Tomoyuki,JPX ; Ishii Yoshio,JPX ; Tanaka Takashi,JPX, Rice processing apparatus with continuously steaming and boiling.
  11. Miyagawa Tomoyuki,JPX ; Ishii Yoshio,JPX ; Tanaka Takashi,JPX, Rice processing apparatus with continuously steaming and boiling.
  12. Paul N. Walker, Segmented flow device.
  13. Nolfi, Jr., Frank V., Temperature coordinated through-line food packaging system.
  14. Nolfi, Jr., Frank V., Temperature coordinated through-line food packaging system.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로