$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for extruding and cutting a food material

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B29C-047/06
  • A21C-003/04
출원번호 US-0745600 (1985-06-17)
우선권정보 EP-0109002 (1984-07-30)
발명자 / 주소
  • Svengren Anders G. (Hjaernarp SEX)
출원인 / 주소
  • Nestec S.A. (Vevey CHX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 17  인용 특허 : 6

초록

Method and apparatus for manufacturing a food product in which an edible filling material is completely enclosed in an edible coating material, comprising outer, intermediate and inner spaced apart concentrically arranged extrusion conduits; means for extruding the coating material continuously thro

대표청구항

A process for manufacturing a product in which a filling material is completely enclosed in a coating material, comprising: (a) continuously extruding the coating material; (b) extruding the filling material intermittently such that it flows within and is surrounded by the continuously extruded coat

이 특허에 인용된 특허 (6)

  1. Pitigliano, Frank J.; McGill, Paul E., Accumulator head.
  2. Tribbett Kenneth E. (Austin MN), Dual extrusion apparatus.
  3. Zimmern Bernard (27 rue Delabordre 92200 Neuilly-sur-Seine FRX), Global worm machine with seizure-preventing cells.
  4. Pavlow Roger (1560 Fourth St. San Rafael CA 94901) Frentzel Herman E. (Kentfield CA), Machine for encapsulating food in dough.
  5. Krysiak Dobroslaw J. (5058 N. Ridgeway Chicago IL 60625), Machinery for making encrusted food products.
  6. Pfeilstetter Hans (Ampfing DEX), Nozzle for extruding a laminated food product.

이 특허를 인용한 특허 (17)

  1. Haines, Roderick Andrew; Banister, Stuart Mark; Williamson, Finbarr Charles Ronald; Jelley, Simon Philip; Bufton, Andrew Christopher; Bown, Gavin, Apparatus and method for manufacturing products.
  2. Weinstein James N. ; Tolson Scott A. ; Borek James R. ; Huberg Peter A. ; Jarl Thomas ; Zietlow Philip K. ; van Lengerich Bernhard, Apparatus and methods for making multiple, complexly patterned extrudates.
  3. Weinstein James N. ; Tolson Scott A. ; Huberg Peter A., Apparatus and methods for making multiple, complexly patterned extrudates.
  4. Clarke, Peter; Marshall, Sarah; Norton, Clive R T, Comestible products, apparatus for comestible production.
  5. Weinstein, James N.; Tolson, Scott A.; Borek, James R.; Huberg, Peter A.; Jarl, Thomas; Zietlow, Philip K.; van Lengerich, Bernhard, Confectionery food piece having colored fine line.
  6. Moshier Mark (Manchester MO) Politte Ron (Bridgeton MO), Dual injection cake filler apparatus.
  7. Hunter, Thomas B., Extruder die and cutter assembly for extruding filled food pieces.
  8. Hunter, Thomas B., Extruder die and cutter assembly for extruding filled food pieces.
  9. Kirjavainen,Kari, Extrusion method and extrusion device.
  10. Onoguchi Kazuyoshi,JPX ; Tashiro Yasunori,JPX, Method for manufacturing raised-brim products.
  11. Horna, Marc; Altvater, Frank, Nozzle holder and device for extruding dough materials.
  12. Daouse Alain,FRX, Process and apparatus for manufacture of a co-extruded iced confection.
  13. Lombard, Marco H., Process for manufacturing an extruded and cut product containing material not suited to be severed.
  14. Kobayashi Masao (413-2 Nittazuka ; Fukui-shi ; Fukui-ken JPX), Production method of forming solid state food material completely wrapped and sealed in a clayish state food material.
  15. Zeidler, Ruben; Pankoke, Uwe; Flammann, Uwe, Severing apparatus for severing a string of pasty foodstuff material.
  16. Bortone, Eugenio, Synchronized cutting and injection system and method.
  17. Carlson, Joshua S.; Pinkevich, Yelena Y.; Schmitt, Barbara K.; Fu, Dejing; Wille, Glenn, System and method for forming a multi-layer extruded food product.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트