$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Spice oleresin extraction process 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/221
  • A23L-001/27
출원번호 US-0799295 (1985-11-20)
발명자 / 주소
  • Bennett
  • III Robert B. (Garden Grove CA) Wagner Donald W. (Ivanhoe CA)
출원인 / 주소
  • Universal Foods Corporation (Milwaukee WI 02)
인용정보 피인용 횟수 : 10  인용 특허 : 1

초록

A process is provided for preparing a naturally flavored and colored oleresin spice edible oil extract by contacting ground spice with fortified edible oil to extract flavor and color from the spice followed by pressure separation and blending the extracted spice residue with fresh oil to form a for

대표청구항

A process of preparing a naturally colored spice oleoresin edible oil extract with substantially no flavor elements comprising the steps of: (a) contacting and blending fresh ground spice with a fortified edible oil extract of spice oleoresin flavor and color at ambient temperature not exceeding 100

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Yano ; Nobumitsu ; Fukinbara ; Itaru ; Takano ; Mitsuo, Extracting foods with a dimethyl ether-water mixture.

이 특허를 인용한 특허 (10)

  1. La Tona, Maria E., Edible, multipurpose flavored oil substantially free of flavoring agent particles.
  2. Todd George N., High temperature countercurrent solvent extraction of Capsicum solids.
  3. Todd George N., High temperature countercurrent solvent extraction of capsicum solids.
  4. Todd George N., High temperature countercurrent solvent extraction of herb or spice solids.
  5. Dull Bob J. (O\Fallon IL), Method for removal of capsaicinoids from peppers.
  6. Owusu-Ansah Yaw J.,CAX ; Green Richard,CAX, Natural heat stable flavorings for bakery applications.
  7. Bertholet, Raymond; Wang, Junkuan; Watzke, Heribert Johann (J.); German, John Bruce, Process for preparing an oil containing one or more long-chain polyunsaturated fatty acids derived from biomass; foodstuff or nutritional, cosmetic or pharmaceutical composition containing it.
  8. Dull Bob J., Treated peppers products having capsaicinoids removed.
  9. Vastardis, Dean J.; Vastardis, Lou, Vacuum infusion method.
  10. Vastardis, Dean J.; Vastardis, Lou, Vacuum infusion method.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로