$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Frozen comestibles with improved over-run control 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • F28D-003/00
출원번호 US-0065925 (1987-06-24)
발명자 / 주소
  • Howell Ronald D. (Iowa City IA) Goettsch Robin J. (Cedar Rapids IA)
출원인 / 주소
  • Cherry-Burrell Corporation (Cedar Rapids IA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 8  인용 특허 : 0

초록

A system is provided for making frozen comestibles, and the like, having an over-run. The system comprises a swept surface heat exchanger which includes a manifolded cylinder in which is disposed a tube having a dasher. Refrigeration means are connected to the manifolded cylinder and the tube is pro

대표청구항

A system for making frozen comestibles and the like having over-run comprising a swept surface exchanger which includes a manifold cylinder in which is disposed a tube having a dasher, refrigeration means connected to the manifolded cylinder, an inlet to the tube, an outlet from the tube and an air/

이 특허를 인용한 특허 (8)

  1. Cocchi, Andrea, Device for transferring liquid, semiliquid or powdered products and system for mixing the products.
  2. Frank, Jimmy I.; Guy, III, Thomas L., Frozen beverage machine.
  3. Frank, Jimmy I.; Guy, III, Thomas L., Frozen beverage machine and method of operation.
  4. Leitzke, Daniel W.; Martello, Patrick J., Frozen custard machine.
  5. Ross,Harold F., Ice cream machine with specialized motor.
  6. Cocchi, Andrea; Lazzarini, Roberto, Machine and method for making liquid or semi-liquid products.
  7. Cocchi, Gino; Zaniboni, Gianni, Method for controlling and optimizing the cycle for production of ice cream depending on the mixtures used.
  8. Vasshus, Jan Kristians; Melhus, Trond, Mixing apparatus and method of using same.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로