검색연산자 | 기능 | 검색시 예 |
---|---|---|
() | 우선순위가 가장 높은 연산자 | 예1) (나노 (기계 | machine)) |
공백 | 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (나노 기계) 예2) 나노 장영실 |
| | 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 | 예1) (줄기세포 | 면역) 예2) 줄기세포 | 장영실 |
! | NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 | 예1) (황금 !백금) 예2) !image |
* | 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 | 예) semi* |
"" | 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 | 예) "Transform and Quantization" |
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) | A23L-003/36 |
미국특허분류(USC) | 426/327 ; 426/524 ; 426/557 ; 426/582 |
출원번호 | US-0867500 (1986-05-28) |
우선권정보 | JP-0121563 (1985-06-06) |
발명자 / 주소 | |
인용정보 | 피인용 횟수 : 7 인용 특허 : 1 |
A method of controlling the aging or maturing of edible material such as meats, fish, dairy products, cereals, etc. by keeping the edible material in the presence of a freezing point depressing agent and an extract from the edible material at a temperature ranging from 0°C. to the freezing point of the material whereby the resultant flavor and/or taste of the edible material is improved.
A method for controlling the aging of an edible material which comprises: (a) keeping said edible material in the presence of: (I) an extract, broth, soup or concentrated juice prepared from said edible material to be treated, and (II) a freezing point depressing agent (b) keeping said material at a temperature ranging from 0°C. to the freezing point of said edible material to hold the non-freezing state for a period of time to age and thereby improve the resultant flavor and taste of said edible material.