$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Machine for rapidly cooking batches of spaghetti 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-027/18
  • A47J-027/14
출원번호 US-0046914 (1987-03-31)
우선권정보 IT-0009470 (1985-07-31)
국제출원번호 PCT/IT86/00063 (1986-07-31)
§371/§102 date 19870331 (19870331)
국제공개번호 WO-8700741 (1987-02-12)
발명자 / 주소
  • Tacconi Antonio (Florence ITX)
출원인 / 주소
  • Soimex S.r.L. (Florence ITX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 14  인용 특허 : 4

초록

In order to cook a portion or batch of spaghetti rapidly the spaghetti is inserted into a first pre-cooking chamber under pressure, a second chamber cascade connected to the first chamber for completing the cooking process, a stirrer for agitating the “pasta”in the second chamber and microprocessor

대표청구항

A machine for rapidly cooking individual portions of spaghetti or the like comprising, in combination: a batcher device for forming and delivering at an outlet a desired portion of raw spaghetti; a pressurized water system including a boiler for heating and containing hot water under pressure; a fir

이 특허에 인용된 특허 (4)

  1. Pratolongo Modesto (Milan IT), Apparatus for the fast cooking, in hot water, of dosed quantities of foodstuffs in general.
  2. Contino Peter (32-64 33rd St. Astoria ; Long Island City NY 11106) Stiglich Nicholas M. (215-8th St. Cresskill NJ 07626), Cooker for individual portions of particulate foodstuff.
  3. Stiglich Nicholas M. (215 8th St. Cresskill NJ 07626), Cooking apparatus for pasta and the like.
  4. Luchetti, Lorenzo, Heat efficient cooking apparatus.

이 특허를 인용한 특허 (14)

  1. Hayashi Atsuo (Ohizumimachi JPX) Shimada Mitsuo (Ohta JPX), Apparatus for automatically processing, cooking and selling noodles.
  2. Stein Hans-Ulrich,CHX, Apparatus for discontinuous preparation of farinaceous products.
  3. Stein Hans-Ulrich (Comano CHX), Apparatus for the discontinuous preparation of portioned pasta products and apparatus for portioning a predetermined amo.
  4. Gawali, Ajay R; Plourde, Thomas R; Huynh, Han-Jay, Automated multi-dish cooking machine.
  5. Manger William M., Automatic pasta preparer.
  6. King James D., Carrier for deep fat fryer.
  7. Anthony M. Cusenza ; Luca Mainieri ; Clark Foster, Cooking machine.
  8. Cusenza, Anthony M.; Mainieri, Luca; Foster, Clark, Cooking machine.
  9. Cusenza,Anthony M.; Hassane,Tarik, Cooking machine.
  10. Narcisi Henry R. (238 Larch Rd. Frankfort IL 60423) Kettelson Ernest S. (16801 Ridge Rd. Minooka IL 60447), Machine to fast cook pasta and similar foods.
  11. Novak, John T.; Narcisi, Henry; Cammarata, John, Machine to fast cook raw food stuff including dry-goods such as pasta on demand.
  12. Narcisi Henry R. (238 Larch Rd. Frankfort IL 60423) Kettelson Ernest S. (16801 Ridge Rd. Minooka IL 60447), Machine to fast cook spaghetti and the like.
  13. Barravecchio Joseph, Method and apparatus for rethermalizing pre-cooked food portions.
  14. Marino Francis E. (9 Hazeltine Rd. Upton MA 01568), Pasta percolator.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로