최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0100820 (1987-09-25) |
우선권정보 | DE-3634645 (1986-10-10) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 4 인용 특허 : 5 |
A process for producing colorless, odorless and tasteless cassia endosperm flour is revealed in which the endosperm is extracted at least once, either in a whole or comminuted state, with a mixture of (a) water, and (b) alkanol and/or acetone.
A process for producing a cassia endosperm flour which is practically colorless, odorless and tasteless and which has a high synergistic gelling property when combined with carrageenan, xanthan, polyacrylates or mixtures thereof, which comprises (a) extracting the endosperm flour of cassia tora havi
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.