최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0213013 (1988-06-29) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 19 인용 특허 : 2 |
A method of heating starch-based bread-like products in a microwave oven for their reheating or cooking by the control of moisture loss, cooling rate and cooling time that toughness and firmness can be reduced relative to an equivalent product.
A method for producing an edible starch-based bread-type product having a desired degree of firmness, the method comprising the steps of: forming a dough comprising water and flour; preparing a product intermediate from said dough; exposing said product intermediate to microwave irradiation for a ti
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.