$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process for a continuous fermentative production of low aliphatic alcohols or organic solvents 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • C12P-007/02
  • C12P-007/14
출원번호 US-0254464 (1988-10-06)
우선권정보 DE-3734124 (1987-10-09)
발명자 / 주소
  • Tegtmeier Uwe (Braunschweig DEX)
출원인 / 주소
  • Starcosa GmbH (Braunschweig DEX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 5  인용 특허 : 5

초록

Low aliphatic alcohols or organic solvents, especially ethanol are continuously produced by fermentation from sugar containing nutrient substrates. The process includes two fermentation steps or stages in which the substrate is subjected to the effects of microorganisms such as yeast. The first ferm

대표청구항

A process for the continuous production in a two stage fermenter system of low aliphatic alcohols or organic solvent products, from sugar containing substances providing a raw material substrate quantity, comprising the following steps, (a) supplying about 5 to 20% of said substrate quantity into a

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Faltejsek Karl (Linz ATX) Cvitas Vilim (Linz ATX) Hanke Reinhart (Leoben ATX) Klinar Gottfried (Leoben ATX), Apparatus for continuously recovering ethanol from fermentable sugar solutions.
  2. Yamada Tomiaki (Yokohama JPX) Kamihonoki Masuo (Ishioka JPX) Sagara Hiroshi (Yokohama JPX) Umino Hiroshi (Yokohama JPX), Continuous alcohol manufacturing process using immobilized microorganism.
  3. Epchtein Jacques S. (Avenida Alexandre Petta ; 953 Vila Resende 13400 Piracicaba ; Sao Paulo BRX), Continuous process for the fermentation of must to produce wine or ethanol.
  4. Ehnstrm Lars K. J. (Tullinge SEX), Fermentation method.
  5. Spencer, Donald B., Methods and apparatus for enzymatically producing ethanol.

이 특허를 인용한 특허 (5)

  1. Gabelman Alan ; Luzio Gary A., Enzymatic oxidation of alcohols to aldehydes in a continuous reaction system.
  2. Gabelman Alan (West Chester OH) Luzio Gary A. (Newark DE), Enzymatic oxidation of alcohols to aldehydes in a continuous reaction system using Candida boidinii.
  3. Sakuranaga Masanori,JPX ; Tanaka Kazumi,JPX ; Kanno Tsunehiro,JPX, Method for survival of foreign microorganism and method for remedying environment by using it.
  4. Bhalla, Ritu; Doig, Steven D.; Konde, Kakasaheb Suresh; Patnaik, Ranjan, Partial adaptation for butanol production.
  5. Wyman Charles E., Sterilization of fermentation vessels by ethanol/water mixtures.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로