최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0223358 (1988-07-25) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 13 인용 특허 : 2 |
A continuous process for producing pretzels is disclosed in which an essentially dry mixture containing flour, corn starch hydrolysates and salt is introduced into an extruder; water is injected into the extruder barrel to bring the water level of the mixture to between 19% and 25%; the material is
A method of continuous production of a pretzel which comprises: introducing to the feed zone of an extruder an essentially dry mixture comprising 70 to about 85% flour, 9 to about 15% of at least one of corn syrup and corn syrup solids, and 0.5 to about 1.5% salt; injecting water into the mixture in
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.