$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for continuous processing of substances containing cocoa butter or similar fats 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23C-003/04
  • A23G-001/18
출원번호 US-0295518 (1989-01-11)
우선권정보 DE-3714663 (1987-05-02)
발명자 / 주소
  • Sollich Helmut (Rabenkirchen DEX)
출원인 / 주소
  • Sollich GmbH & Co. KG (Bad Salzuflen DEX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 15  인용 특허 : 2

초록

A method of and apparatus for continuously processing substances containing cocoa butter or similar fats, especially chocolate masses, in a tempering machine with several stages of cooling on cooling surfaces followed by stages of heating on heating surfaces. The mass is supplied through mass chambe

대표청구항

Tempering machine for substances containing cocoa butter and similar fats, particularly chocolate masses, comprising: at least one mass chamber with mixing and stirring elements and a cooling stage having heat-exchange surfaces; a cooling circuit with a cooling medium therethrough connected to said

이 특허에 인용된 특허 (2)

  1. Sollich Helmut (Albernbere DT), Conditioning machine for chocolate masses.
  2. Blum Gnter (Quickborn DEX), Device for tempering chocolate masses and the like.

이 특허를 인용한 특허 (15)

  1. Aasted Lars,DKX, Apparatus comprising a tempering column for continuous tempering of fat-containing chocolate-like masses with improved s.
  2. Haslund Henning,DKX, Apparatus for continuous tempering of chocolate-like mass.
  3. Aasted Lars,DKX, Apparatus for continuous tempering of fat-containing, chocolate masses.
  4. Heyde Hans,DEX, Apparatus for continuously tempering chocolate masses and the like.
  5. Heyde Hans,DEX, Apparatus for continuously tempering chocolate masses and the like.
  6. Sollich Thomas,DEX, Apparatus for continuously tempering chocolate masses and the like.
  7. Koch Peter,DEX, Apparatus for processing a cocoa butter-containing or similar fat-containing mass, particularly a chocolate mass.
  8. Koch, Bernhard; Dittrich, Markus; Jahnel, Rainer, Cooking apparatus.
  9. Oaks,William C., Dispensable chocolate mush meltaway and method of making.
  10. Paget Anthony John,GBX, Heat exchange apparatus.
  11. Kubacki Lawrence G. (Downers Grove IL), Heat exchange device for food.
  12. Duran, Jesus Pagan, Machine for heat exchange with a product.
  13. Haslund Henning,DKX, Method and apparatus for continuous tempering of chocolate-like mass.
  14. Mann, Douglas Scott; Lee, Ralph David, Mobile enrober cleaning apparatus.
  15. Kongstad, Anders Conradsen, Tempering apparatus.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로