최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0334834 (1989-04-07) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 5 인용 특허 : 0 |
Precooked food products, especially meat products, which have been unpackaged and further processed, are repackaged in a heat tolerant structure and exposed to temperatures of between about 160° F. and 205° F. for 30 seconds to 10 minutes, time and temperature depending on the particular product. Th
1. A method of treating cooked meat products comprising: (a) packaging the cooked meat product in a flexible heat-tolerant container; (b) placing the packaged meat product in a heated medium kept at a temperature of between about 160° F. and 205° F.; and (c) maintaining the package in the heate
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.