$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for cooking foodstuffs using auxiliary steam 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/00
  • A47J-027/00
출원번호 US-0383416 (1989-07-24)
발명자 / 주소
  • Thompson Neal W. (91 Belvedere St. Pittsburgh PA 15205)
인용정보 피인용 횟수 : 25  인용 특허 : 0

초록

An apparatus and method for cooking small quantities of low and normal moisture content foodstuffs in a sealed pressurized container by immersing the foodstuffs in a heated liquid cooking medium and injecting super-saturated steam into the vessel upon the closure of the lid to which super-saturated

대표청구항

A method for cooking foodstuffs in a sealed pressurized container comprising the steps of: (a) immersing foodstuffs in a sealable pressure vessel containing a non-aqueous liquid cooking medium; (b) heating the liquid cooking medium for a predetermined cooking time; (c) closing a selectively moveable

이 특허를 인용한 특허 (25)

  1. Wang, Hong; Guo, Xun; Liu, Chunwei; Zhou, Hao; Ma, Ning; Zhong, Xue, Assuring food safety using nano-structure based spectral sensing.
  2. Burkett, Douglas A.; Landwehr, Tim A.; Stirling, Robert W.; Mercer, Gary L.; Tiszai, Joseph J.; Wood, Robert T., Automatic cooking medium level control systems and methods.
  3. Tiszai, Joseph J.; Wood, Robert T.; Stirling, Robert W.; Mercer, Gary L.; Burkett, Douglas A.; Landwehr, Tim A., Automatic cooking medium level control systems and methods.
  4. Doglioni Majer, Luca, Beverage dispensing machine and operating method.
  5. Fowler, Warren, Burner designed for wide range of input rates.
  6. Gualberto, Antonio; Cohen, Bruce D.; Melvin, Carrie L.; Roberts, M. Luisa, Combination treatment for non-hematologic malignancies.
  7. Hawn Clifford W., Convection meat cooker.
  8. McLemore, John D., Cooking apparatus.
  9. McLemore, John D., Cooking apparatus.
  10. McLemore,John D., Cooking apparatus.
  11. McLemore,John D., Cooking apparatus.
  12. Popeil, Ronald M.; Backus, Alan Lester; Popeil, Kathryn; Popeil, Lauren; Popeil-Stairs, Shannon, Cooking device to deep fat fry foods.
  13. McLemore,John D., Cooking fluid cooking apparatus.
  14. Thomas D. Gillette ; L. Jay Andersen ; Mikhail Goldenshtein, Food preparation and packaging process.
  15. Yamamoto, Yoshikazu; Kitaguchi, Yoshikazu; Nakamura, Tatsuhiko, Heating cooker.
  16. Ono, Takuji, Heating, cooking and sterilizing device.
  17. Barr,Rita K., High altitude oven.
  18. Saccardo, Vanda, Kitchen appliance for cooking foods.
  19. Maguire, James Edward, Method and apparatus for cooking low fat french fries.
  20. Greiner, Michael; Merker, Oliver; Nielsen, Reinhard; Rusche, Stefan; Schreiner, Thomas; Breunig, Manfred, Method for conducting a treatment program of a food preparation appliance with consideration of aroma profiles.
  21. Saito Ryoichi,JPX, Method of frying food.
  22. Alipour, Ehsan, Methods and devices for heating food items.
  23. Shelton,Winston, Pressure cooking vessel.
  24. Hardman Jane H. ; Herrick James Peter ; Jackson Timothy Court ; Merchant Jeffrey Karl ; Ophals John Joseph ; Tandy Karen G. ; Waymouth William Logan, Reduced fat product.
  25. Home William,TWX, Structure of a barbeque push-cart.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로