$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Process for treating coffee beans to make a better-tasting coffee

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23F-005/04
출원번호 US-0546604 (1990-06-29)
발명자 / 주소
  • Neilson Diane H. R. (Fairfield OH) Work Sara L. R. (Dry Ridge OH) Whaley Edward L. (Cincinnati OH) Kirkpatrick Steven J. (Cincinnati OH) McCarthy James P. (Cincinnati OH)
출원인 / 주소
  • The Procter & Gamble Company (Cincinnati OH 02)
인용정보 피인용 횟수 : 20  인용 특허 : 1

초록

The invention is a method for treating coffee beans to make a better-tasting and improved aroma coffee. Green coffee beans are first partially roasted to a Hunter a-color between about 3 and about 9, under roasting conditions sufficient to increase the Hunter a-color of the beans by at least about 1

대표청구항

A process for treating coffee beans to make a better-tasting coffee, comprising the steps of: (a) partially roasting green coffee beans to a Hunter a-color between about 3 and about 9, under roasting conditions sufficient to increase the Hunter a-color of the beans by at least about 1.5 a-color unit

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Neilson Diane H. R. (Fairfield OH) Work Sara L. R. (Dry Ridge KY) Whaley Edward L. (Cincinnati OH) Kirkpatrick Steven J. (Cincinnati OH) McCarthy James P. (Cincinnati OH), Process for treating coffee beans to make a better-tasting coffee.

이 특허를 인용한 특허 (20)

  1. Ismail Macit Gurol, Acid reduced whole bean coffee and process.
  2. Gurol Ismail Macit, Acid-reduced, whole bean coffee process.
  3. Gurol Ismail Macit ; Gano Kyle William, Antacid composition.
  4. Gurol Ismail Macit, Beverage filter for reducing coffee acidity.
  5. Sweeney, Michael, Cold infusion process for fortifying coffee beans.
  6. Hayakawa, Yoshinobu; Domon, Sayaka; Ogura, Yoshikazu, Concentrated coffee extract.
  7. Dria, Glenn James; Young, Jerry Douglas; Nunes, Raul Victorino; Li, Jianjun Justin; Patton, Donald Ray, Liquid coffee concentrates.
  8. Pellegrini, James Jude, Method for aging coffee.
  9. Zapp, Loretta M.; Slaga, Thomas J.; Zhao, Jifu; Lange, Mark, Method for enhancing post-processing content of beneficial compounds in beverages.
  10. Zapp, Loretta M.; Slaga, Thomas J.; Zhao, Jifu; Lang, Mark, Method for enhancing post-processing content of beneficial compounds in beverages naturally containing same.
  11. Zapp, Loretta; Slaga, Thomas J.; Zhao, Jifu; Lange, Mark, Method for enhancing post-processing content of beneficial compounds in beverages naturally containing same.
  12. Zapp, Loretta; Slaga, Thomas J.; Zhao, Jifu; Lang, Mark, Method for enhancing post-processing content of beneficial compounds in foodstuffs made with cocoa beans.
  13. Zapp, Loretta; Slaga, Thomas J.; Zhao, Jifu; Lange, Mark, Method for enhancing postprocessing content of beneficial compounds in beverages naturally containing same.
  14. Zhao, Jifu; Slaga, Thomas J.; Agarwal, Rajesh; Slaga, Brian, Method for promoting extraction of beneficial compounds into beverages naturally containing same, and for extending the duration of freshness of coffee.
  15. Gurol Ismail Macit, Method for reducing coffee acidity.
  16. Hardesty, Douglas Craig; Young, Jerry Douglas, Method of making coffee compositions with stable flavor characteristics.
  17. Young, Jerry Douglas; Hardesty, Douglas Craig, Method of making coffee compositions with stable flavor characteristics.
  18. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods for utilizing delayed dilution, mixing and filtering to provide customized varieties of fresh-brewed coffee on demand.
  19. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods utilizing delayed dilution, mixing, and filtration for providing customized beverages on demand.
  20. Hayakawa, Yoshinobu; Domon, Sayaka; Ogura, Yoshikazu, Process for producing a concentrated coffee extract.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트